12396 kJ / 2963 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26,9 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 10,6 g |
Fedt: | 30,2 % | 3,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
2 dl
Vand
|
|
---|---|
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Kyllingeinderfileter delt på langs
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Skrællede hvide asparges i mundrette bidder
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
|
---|---|
250 g
Salatost
|
150 g
Ristet flutes
|
---|