Det smager også dejligt med kartofler til hakkebøf med glaserede grøntsager. De kan enten være kogte eller det kan være kartoffelbåde fra ovnen.
8389 kJ / 2005 kcal
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 33,5 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 39,2 % | 11,2 g |
Fedt: | 27,3 % | 3,6 g |
Her er mere inspiration til nem og lækker aftensmad.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør
|
|
3 dl
Rødvinssauce
|
400 g
Skrællede gulerødder
|
|
---|---|
8 stilke
Bladselleri (ca. 200 g)
|
|
20 g
Smør
|
|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Blade af bladselleri
|
---|
240 g
Italiensk brød
|
---|