Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Langtidshævet bradepandebrød
Langtidshævet bradepandebrød
60+ min
•
Kommentarer
Dejlig koldhævet brød, som kan varieres i smag med forskellige krydderurter.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
Bland vand, yoghurt og olie og rør gæren ud heri.
Bland rugmel med salt og rør det i væsken.
Tilsæt hvedemel og ælt dejen godt sammen. Den skal stadig være klistret.
Fordel med våde hænder dejen i en bradepande (ca. 30 x 40 cm) beklædt med bagepapir. Dæk den til og stil den i køleskabet natten over.
Tag dejen ud og skær den igennem på begge led, så der fremkommer firkanter.
Lad den efterhæve tildækket i ca. 1 time ved stuetemperatur.
Drys med flagesalt og evt. krydderurter. Bag brødet midt i ovnen - til det er gyldent.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9746 kJ / 2329 kcal
Næringsindhold pr. 100g
854 kJ / 204 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
3,2 g
Protein:
10,5 %
5,3 g
Kulhydrat:
75,1 %
37,7 g
Fedt:
14,4 %
3,3 g
Ingredienser
3 dl
Vand - lillefingervarmt
2 dl
A38 naturel
1 spsk
Olivenolie
10 g
Gær
100 g
Rugmel
1 tsk
Groft salt
500 g
Hvedemel
1 spsk
Olivenolie til pensling
Flagesalt
Evt. tørret oregano - eller andre tørrede eller friske krydderurter.
Andre gode forslag
60+ min
Verdens bedste brød
(81)
60+ min
Surdejsbrød
(34)
60+ min
Koldhævede boller
(61)
60+ min
Brioche pølsebrød
(2)
60+ min
Langtidshævet brød
(55)
60+ min
Brioche brød
(9)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise