Sæt stegen i en kold ovn. Indstil på 100° - traditionel ovn og steg flæskestegen i 2½-3 timer - eller til centrumstemperaturen er ca. 62°.
Er centrumstemperaturen 68°, og sværen ikke sprød, kan du tage sværen af flæskestegen og grille sværen i ovnen. Pak stegen uden svær ind, så den holder sig varm imens.
15078 kJ / 3604 kcal
597 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 32,6 % | 11,5 g |
Kulhydrat: | 0 % | |
Fedt: | 67,4 % | 10,9 g |
Det er bare så godt med brunede kartofler til flæskesteg.
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.