Mangosmoothie med kefir - en forfriskende lækker og cremet kefir drik som er et hit på både morgenbordet eller som mellemmåltid!
Sådan gør du
Kom mango, flormelis og citronsaft i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. eller til blandingen er jævn. Fordel mangopuréen i to kolde glas. Hæld langsomt kefir heri, tilsæt isterninger og server straks med sugerør og en lang ske. Rør smoothien rundt inden den drikkes.
Energiindhold for hele retten:
1924 kJ / 460 kcal
Næringsindhold pr. 100g
239 kJ / 57 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,3 g
Protein:
13,6 %
1,9 g
Kulhydrat:
60,4 %
8,5 g
Fedt:
26 %
1,7 g
Ingredienser
250 g
Moden, skrællet mangofrugt i mindre stykker (ca. frugtkød)