Glutenfrie pandekager lavet på majs-, ris- og kartoffelmel. Server de lækre pandekager med flormelis og passionsfrugt-yoghurt. De glutenfrie pandekager er ikke tilsat sukker, så du kan også servere dem til aftensmad med dit yndlingsfyld. Nemme glutenfrie pandekager til brunch, i madpakken eller til aftensmad.
Sådan gør du
Pandekager
Bland majs-, ris-, kartoffelmel og salt i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt til en jævn blanding.
Tilsæt æg og pisk det hele godt.
Fordel ½ dl dej i en varm pande med lidt af fedtstoffet (18 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 1 min. på hver side eller til den er gylden.
Pisk dejen godt mellem hver pandekage, da melet kan synke til bunden.
Bag resten af pandekagerne med lidt fedtstof i panden hver gang.
Passionsfrugt-yoghurt
Skær passionsfrugterne over og skrab fugtkødet ud. Rør det i yoghurten og server den til pandekagerne.
Energiindhold for hele retten:
6507 kJ / 1555 kcal
Næringsindhold pr. 100g
617 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,9 g
Protein:
13,2 %
4,8 g
Kulhydrat:
57 %
20,7 g
Fedt:
29,8 %
5 g
Mere inspiration
Vores populære opskrift på nemme kernestykker - i en glutenfri version.