Prøv også at fylde spinatpandekager med falafler, hytteost, grillet blomkål og granatæblekerner. Pynt med frisk koriander.
Du kan holde pandekagerne varme mellem 2 tallerkener i en 100° varm ovn.
9525 kJ / 2277 kcal
491 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 28,2 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 10,5 g |
Fedt: | 35,5 % | 4,7 g |
Lyst til flere spinatpandekager....se vore opskrift med fyld af kylling her.
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
150 g
Havregryn (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
1½ dl
Æggehvide
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 tsk
Smagsneutral olie - til stegning
|
200 g
Varmrøget laks
|
|
---|---|
200 g
Broccoli i små buketter
|
|
500 g
Hytteost
|
|
1 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
1
Agurk høvlet i lange strimler (ca. 300 g)
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|
|
Skovsyre
|