Sæt kyllingen i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og steg i ca. 40 min.
10934 kJ / 2613 kcal
517 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 11,6 g |
Fedt: | 35,9 % | 5 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
6
Gulerødder i skrå skiver (ca. 300 g)
|
|
250 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1 dl
Finthakkede krydderurter, fx frisk dild, løvstikke eller koriander
|