8759 kJ / 2093 kcal
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 34,6 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 35,6 % | 10,1 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,9 g |
Er du til mere asiatisk inspireret mad, så prøv denne nemme og lækre Pad thai.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
200 g
Kogte rejer
|
|
---|---|
300 g
Hakket kyllingekød eller hakket grisekød
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
150 g
Glasnudler
|
---|
1
Agurk i halve, skrå skiver (ca. 350 g)
|
|
---|---|
300 g
Optøede edamamebønner
|
|
½ bundt
Forårsløg i skrå ringe (ca. 50 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
1 tsk
Sorte sesamfrø
|